Řadit:
stav:
Stav
Cenový limit
Výrobce

Allnature Himalajská sůl černá jemná 250g

Allnature Himalajská sůl černá jemná 250g

38 Kčvčetně DPH

Skladem

koupit

<P>Himálajská sůl černá je speciální druh vulkanické nerafinované soli s velmi specifickou a výrazně siřičitou vůní, která připomíná vejce. Využijete ji hlavně v indické kuchyni, ale i jako přísadu do různých salátů. Himálajské černé soli se v její domovině Indii a Pákistánu říká sanchal nebo kala namak a ve skutečnosti není černá, ale spíš sytě růžová, cihlově červená nebo šedá, což způsobuje především vysoký obsah železa a jiných minerálních látek. Černá sůl se těží hlavně v sopečných oblastech Pákistánu a Indie, není bělená ani rafinovaná, takže si zachovává maximální množství cenných stopových prvků.</P> <P>Bez černé soli se neobejdete v indické kuchyni, kde se přidává do čatní, pickles, kořenící směsi chaat masala, různých salátů a do mnoha dalších vynikajících pokrmů. Díky tomu, že má údajně chladivé účinky, tak se s její pomocí dochucují i osvěžující letní nápoje, z nichž je nejznámější asi kmínem ovoněný Jal Jeera, nebo se černá sůl může přidat i na plátek banánu či jablka.</P> <P><STRONG>Složení:</STRONG> Jedlá himalájská vulkanická sůl NaCl 98 %.<BR><STRONG>Obsah: </STRONG>250 g<BR><STRONG>Země původu:</STRONG> Pákistán</P> <P>

Allnature Himalajská sůl černá jemná 500g

Allnature Himalajská sůl černá jemná 500g

69 Kčvčetně DPH

Skladem

koupit

<P>Himálajská sůl černá je speciální druh vulkanické nerafinované soli s velmi specifickou a výrazně siřičitou vůní, která připomíná vejce. Využijete ji hlavně v indické kuchyni, ale i jako přísadu do různých salátů. Himálajské černé soli se v její domovině Indii a Pákistánu říká sanchal nebo kala namak a ve skutečnosti není černá, ale spíš sytě růžová, cihlově červená nebo šedá, což způsobuje především vysoký obsah železa a jiných minerálních látek. Černá sůl se těží hlavně v sopečných oblastech Pákistánu a Indie, není bělená ani rafinovaná, takže si zachovává maximální množství cenných stopových prvků.</P> <P>Bez černé soli se neobejdete v indické kuchyni, kde se přidává do čatní, pickles, kořenící směsi chaat masala, různých salátů a do mnoha dalších vynikajících pokrmů. Díky tomu, že má údajně chladivé účinky, tak se s její pomocí dochucují i osvěžující letní nápoje, z nichž je nejznámější asi kmínem ovoněný Jal Jeera, nebo se černá sůl může přidat i na plátek banánu či jablka.</P> <P><STRONG>Složení:</STRONG> Jedlá himalájská vulkanická sůl NaCl 98 %.<BR><STRONG>Obsah: </STRONG>500 g<BR><STRONG>Země původu:</STRONG> Pákistán</P> <P>

Cereus Bio Slánka - Bylinková Devět sil 120g

Cereus Bio Slánka - Bylinková Devět sil 120g

60 Kčvčetně DPH

Skladem

koupit

Jemná směs z kvalitních surovin vhodná i pro nejmenší. Výborné do salátů, polévek, na špagety, na chleba s máslem ale i do omáček. Bylinkovou solí ochuťte jídlo buď po uvaření, anebo přímo na talíři těsně před jídlem. Nejlépe tak zachováte vlastnosti bylinek. <BR><STRONG><BR>Složení:</STRONG> Kamenná sůl v ryze panenské podobě, bazalka*, kopr*, dobromysl*, estragon*, libeček*, pažitka*, petržel*, tymián*, yzop* Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství&nbsp;<BR><STRONG>Obsah:</STRONG> 120 g<BR>

Cereus Slánka - Diamantová 200g

Cereus Slánka - Diamantová 200g

45 Kčvčetně DPH

Skladem

koupit

<P>Krystalická sůl Cereus je vytěžena z jednoho z nejstarších přírodních zdrojů na zemi z jihozápadních fosilii Himalájí. Tato sůl je 250 milionů let stará a je jedinečně čistá. Je ručně těžena, omývána a usušena na slunci. Na stolní sůl se používá jen ta nejlepší kvalita, jen cca 10% vytěžené soli. Tato sůl je pravidelně podrobována analýzám nezávislých biochemických a biofyzikálních ústavů v Německu. Neobsahuje žádné umělé nebo chemické příměsi. Vhodná pro veškeré použití v kuchyni. </P> <P><STRONG>Složení:</STRONG> kamenná sůl v ryze panenské podobě<BR><STRONG>Obsah:</STRONG> 200 g<BR><STRONG>Země původu:</STRONG> Pákistán/Punjab, jižně od Himálaje</P>

SONNENTOR Bio Sůl na vejce od zajíce, mořská sůl s byl

SONNENTOR Bio Sůl na vejce od zajíce, mořská sůl s  bylinkami 90g dózička

101 Kčvčetně DPH

Skladem

koupit

"Hody hody doprovody, dejte vejce malovaný!" Nejen vejce, ale i sýry či ryby výborně ochutíte touto pestrobarevnou veselou solí od velikonočního zajíčka. <BR><BR><STRONG>Složení: </STRONG>mořská sůl 91%, bazalka, dobromysl, slunečnice okvětí, růže květ, chrpa květ, sléz květ<BR><STRONG>Obsah</STRONG>: 90g

Zakoupili jste si tento produkt?

Poslední recenze

Poslední recenze
1345678...434445
SANICAT BIOSAN hrudkující bentonit,bezprašný 10 L/8,75 kg

168 Kčvčetně DPH

Skladem

koupit
  100%
SANICAT BIOSAN hrudkující bentonit,bezprašný 10 L/8,75 kg
+ Pro:
kupuji jen tenhle pro kocoura do uzavřeného prostoru
je opravdu bezprašný
Kitekat kapsa Farmařské menu 12x100g

120 Kčvčetně DPH

Skladem

koupit
  100%
Kitekat kapsa Farmařské menu 12x100g
+ Pro:
+++
- Proti:
nic
kladná
DAX kousky DOG HOVĚZÍ 415g-10439

12 Kčvčetně DPH

Skladem

koupit
  100%
DAX kousky DOG HOVĚZÍ 415g-10439
+ Pro:
+++
- Proti:
nic
kladný
plášť královský s hermelínem

Výprodej

228 Kčvčetně DPH

Skladem

koupit
  80%
plášť královský s hermelínem
+ Pro:
spokojenost se zbožím
- Proti:
žádné
dobrá cena ku kvalitě
ZVERLIT zelený-hrubá podestýlka 10kg-12601

119 Kčvčetně DPH

Skladem

koupit
  80%
ZVERLIT zelený-hrubá podestýlka 10kg-12601
+ Pro:
Dobrý poměr kvalita a cena.
Spokojen
Nejprodávanější
  1. 1.Cereus Slánka - Diamantová 200g45 Kč
    <P>Krystalická sůl Cereus je vytěžena z jednoho z nejstarších přírodních zdrojů na zemi z jihozápadních fosilii Himalájí. Tato sůl je 250 milionů let stará a je jedinečně čistá. Je ručně těžena, omývána a usušena na slunci. Na stolní sůl se používá jen ta nejlepší kvalita, jen cca 10% vytěžené soli. Tato sůl je pravidelně podrobována analýzám nezávislých biochemických a biofyzikálních ústavů v Německu. Neobsahuje žádné umělé nebo chemické příměsi. Vhodná pro veškeré použití v kuchyni. </P> <P><STRONG>Složení:</STRONG> kamenná sůl v ryze panenské podobě<BR><STRONG>Obsah:</STRONG> 200 g<BR><STRONG>Země původu:</STRONG> Pákistán/Punjab, jižně od Himálaje</P>
  2. 2.Cereus Bio Slánka - Bylinková Devět sil 120g60 Kč
    Jemná směs z kvalitních surovin vhodná i pro nejmenší. Výborné do salátů, polévek, na špagety, na chleba s máslem ale i do omáček. Bylinkovou solí ochuťte jídlo buď po uvaření, anebo přímo na talíři těsně před jídlem. Nejlépe tak zachováte vlastnosti bylinek. <BR><STRONG><BR>Složení:</STRONG> Kamenná sůl v ryze panenské podobě, bazalka*, kopr*, dobromysl*, estragon*, libeček*, pažitka*, petržel*, tymián*, yzop* Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství&nbsp;<BR><STRONG>Obsah:</STRONG> 120 g<BR>
  3. 3.SONNENTOR Bio Sůl na vejce od zajíce, mořská sůl s bylinkami 90g dózička101 Kč
    "Hody hody doprovody, dejte vejce malovaný!" Nejen vejce, ale i sýry či ryby výborně ochutíte touto pestrobarevnou veselou solí od velikonočního zajíčka. <BR><BR><STRONG>Složení: </STRONG>mořská sůl 91%, bazalka, dobromysl, slunečnice okvětí, růže květ, chrpa květ, sléz květ<BR><STRONG>Obsah</STRONG>: 90g
  4. 4.Allnature Himalajská sůl černá jemná 250g38 Kč
    <P>Himálajská sůl černá je speciální druh vulkanické nerafinované soli s velmi specifickou a výrazně siřičitou vůní, která připomíná vejce. Využijete ji hlavně v indické kuchyni, ale i jako přísadu do různých salátů. Himálajské černé soli se v její domovině Indii a Pákistánu říká sanchal nebo kala namak a ve skutečnosti není černá, ale spíš sytě růžová, cihlově červená nebo šedá, což způsobuje především vysoký obsah železa a jiných minerálních látek. Černá sůl se těží hlavně v sopečných oblastech Pákistánu a Indie, není bělená ani rafinovaná, takže si zachovává maximální množství cenných stopových prvků.</P> <P>Bez černé soli se neobejdete v indické kuchyni, kde se přidává do čatní, pickles, kořenící směsi chaat masala, různých salátů a do mnoha dalších vynikajících pokrmů. Díky tomu, že má údajně chladivé účinky, tak se s její pomocí dochucují i osvěžující letní nápoje, z nichž je nejznámější asi kmínem ovoněný Jal Jeera, nebo se černá sůl může přidat i na plátek banánu či jablka.</P> <P><STRONG>Složení:</STRONG> Jedlá himalájská vulkanická sůl NaCl 98 %.<BR><STRONG>Obsah: </STRONG>250 g<BR><STRONG>Země původu:</STRONG> Pákistán</P> <P>
  5. 5.Allnature Himalajská sůl černá jemná 500g69 Kč
    <P>Himálajská sůl černá je speciální druh vulkanické nerafinované soli s velmi specifickou a výrazně siřičitou vůní, která připomíná vejce. Využijete ji hlavně v indické kuchyni, ale i jako přísadu do různých salátů. Himálajské černé soli se v její domovině Indii a Pákistánu říká sanchal nebo kala namak a ve skutečnosti není černá, ale spíš sytě růžová, cihlově červená nebo šedá, což způsobuje především vysoký obsah železa a jiných minerálních látek. Černá sůl se těží hlavně v sopečných oblastech Pákistánu a Indie, není bělená ani rafinovaná, takže si zachovává maximální množství cenných stopových prvků.</P> <P>Bez černé soli se neobejdete v indické kuchyni, kde se přidává do čatní, pickles, kořenící směsi chaat masala, různých salátů a do mnoha dalších vynikajících pokrmů. Díky tomu, že má údajně chladivé účinky, tak se s její pomocí dochucují i osvěžující letní nápoje, z nichž je nejznámější asi kmínem ovoněný Jal Jeera, nebo se černá sůl může přidat i na plátek banánu či jablka.</P> <P><STRONG>Složení:</STRONG> Jedlá himalájská vulkanická sůl NaCl 98 %.<BR><STRONG>Obsah: </STRONG>500 g<BR><STRONG>Země původu:</STRONG> Pákistán</P> <P>